900x500_brød2

Hovedarbeidsoppgaver:

  • Produksjon av kaker og bakervarer, også sammen med våre arbeidstagere
  • Gi opplæring og veilede arbeidstakere i produksjon.
  • Håndtere kunnskap om behandling og oppbevaring av råvarene, rengjøring
    og vedlikehold av produksjonsutstyret – kjøkkenrenhold
  • Valg av riktige metoder til produksjonen ut fra oppskrift, mengde og
    tilgjengelig produksjonsutstyr
  • Gjennomføring av IK-mat og hygiene

 

Kvalifikasjoner og interesser:

  • Fagbrev innen konditor og/eller bakerfag, og gjerne undervisningserfaring
  • Gode norsk kunnskaper
  • God kommunikasjonsevne, liker å veilede og lære opp andre
  • Samarbeidsvillig, strukturert og nøyaktig
  • Fleksibel, effektiv og løsningsorientert.
  • Må trives i et aktivt og travelt miljø.
  • Arbeidsoppgavene utføres selvstendig i samarbeid med matfaglig team,
    arbeidstakere og øvrige ansatte
  • Kjennskap til IK-mat
  • Utøve adferd i tråd med våre verdier – glad, dyktig, pålitelig.

 

Arbeidstid etter behov og i henhold til skiftplan, for tiden mellom kl. 05.00 til 15.30.

Er du den vi ser etter? Send inn CV og kortfattet søknad til hr@askerprodukt.no eller ring HR- og opplæringsleder Pernille Horst Lund, tlf. 922 11 001 for nærmere informasjon.