Hovedarbeidsoppgaver:
- Produksjon av kaker og bakervarer, også sammen med våre arbeidstagere
- Gi opplæring og veilede arbeidstakere i produksjon.
- Håndtere kunnskap om behandling og oppbevaring av råvarene, rengjøring
og vedlikehold av produksjonsutstyret – kjøkkenrenhold - Valg av riktige metoder til produksjonen ut fra oppskrift, mengde og
tilgjengelig produksjonsutstyr - Gjennomføring av IK-mat og hygiene
Kvalifikasjoner og interesser:
- Fagbrev innen konditor og/eller bakerfag, og gjerne undervisningserfaring
- Gode norsk kunnskaper
- God kommunikasjonsevne, liker å veilede og lære opp andre
- Samarbeidsvillig, strukturert og nøyaktig
- Fleksibel, effektiv og løsningsorientert.
- Må trives i et aktivt og travelt miljø.
- Arbeidsoppgavene utføres selvstendig i samarbeid med matfaglig team,
arbeidstakere og øvrige ansatte - Kjennskap til IK-mat
- Utøve adferd i tråd med våre verdier – glad, dyktig, pålitelig.
Arbeidstid etter behov og i henhold til skiftplan, for tiden mellom kl. 05.00 til 15.30.
Er du den vi ser etter? Send inn CV og kortfattet søknad til hr@askerprodukt.no eller ring HR- og opplæringsleder Pernille Horst Lund, tlf. 922 11 001 for nærmere informasjon.