En gledens dag i Asker Produkt deles med deg!
Rett etter at vi fikk bekreftet at vi var resertifisert som Miljøfyrtårnbedrift fikk vi denne mailen fra Stiftelsen Miljøfyrtårn;

miloefyrtaarn

Til Asker Produkt/Den glade baker og Mads Andreassen

Miljøfyrtårn har i ettermiddag kåret den første ukesvinneren i vår fotokonkurranse og jakt på «Årets miljøhelt i hverdagen 2015»!  En miljøhelt i hverdagen er en som etablerer gode miljørutiner og sørger for at de blir fulgt. Ukesvinneren viser at de små smarte grepene en Miljøfyrtårnbedrift gjør i hverdagen, gir merkbare miljøgevinster og samtidig økonomiske besparelser.
Gratulerer til ukens vinner – og nominert til årets miljøhelt 2015: Mads Andreassen, avfallsansvarlig i miljøfyrtårnvirksomheten Asker Produkt As og Den glade baker.  

Han ble nominert av sin arbeidsgiver med følgende begrunnelse:
«Mads går med søpla hver dag og er nøye med sorteringen. I søppelrommet er alt tydelig merket. Vi sorterer all plast for seg selv, vi komprimerer papp i pressa og alt som skal kastes av mat gir vi til varmestua og frivillighetssentralen i Asker. Restavfallet er redusert og det totale mengde avfall er redusert med 575 kg. Totalt energiforbruk er redusert med 1944 kwh».

Vi gratulerer Mads som første ukesvinner – ei eske med økologisk sjokolade er på vei i posten! Mads går videre til finalen hvor Årets Miljøhelt i hverdagen 2015 skal kåres.

Alle ukesvinnere presenteres på Miljøfyrtårns facebookside.

 

Linn Grøtberg

Leder for marked og kommunikasjon
Stiftelsen Miljøfyrtårn

 

 

Her finner du hva Budstikka skrev om saken.