Mat skal smake godt. Det gjør det når brødet er ferskt og håndlaget, og råvarene valgt med omhu.

Mester kokken Arne Brimi har lært oss betydningen av å kunne nytte råvarer som er forankret i lokale forhold, og som har sin opprinnelig smak og historie.

Vi har kokker som ivaretar dette i produksjonen i hverdagen, sammen med mange flinke arbeidstakere på kjøkkenet vårt.

Morten,Daniel,Maria-skolemat 052Råvarene vi benytter hører naturlig hjemme i den aktuelle årstiden, og vi besøker gjerne lokale leverandører for å se produksjonen . Vi henter også selv fra naturen, og plukker både jordbær og epler, helt i tråd med vårt matkonsept Ekte og Enkelt.

Vårt tilbud er både tradisjonelt og nytt. Snitter, smørbrød og påsmurte rundstykker og bagetter kan bestilles for et godt måltid i hverdagen og ved spesielle anledninger. Pålegget velger vi ut etter ditt ønske og anledning.

Blingser, pitabrød og foccatia kan vi fylle vi med mye godt, eller du kan velge bare en salat. Dressingene lager vi sjølvsagt selv.

Prøver du dette, får du smaken på mer.

Se nærmere om våre priser og sortiment i vår prisliste, eller ta en prat med kjøkkenet.